За нас

За нас

Скъпи приятели, клиенти и колеги,

казвам се Стилияна Георгиева и съм създател на марките Great Lash Pro и  Great Look.

Моята история започна като клиент, 2г бях нон стоп с мигли, и все не намирах перфектния специалист за себе си (зодия Дева). От там се породи интереса ми да разбера каква е тайната зад всичко това, как се правят идеални сетове мигли? Направих ресърч в Google за да разбера кои са най-добрите академии в Европа, избрах си една и заминах за Лондон. Обучението продължи 1 цял ден, след което се прибрах в Германия където живея. Даже не ми дадоха и сертификат! Казаха, след 3 месеца. И до ден днешен, нито в бг, нито тук където живея няма къде да си сложа извивка Л, кафяви (и черни става) мигли тип "Очна линия". Освен това, при мен един обикновен сет обемни мигли се намира за €150. Както и да е, минаха 3те месеца взех сертификата по пощата, и се записах за обемната техника. Чак 6м след това, взех 2-рия сертификат и можеше да се каже, че вече слагам някакви мигли. През това време, учейки бизнес и маркетинг, само за 1г успях да дъздам бранда Great Look, сега вече Great Lash Pro. Още от самото начало целта ми не бяха парите, а качеството! Исках тайната, исках идеалните мигли. Това беше. Неусетно се беше превърнало в страст. Не спирам да се обучавам, и избирателно посещавам руски уебинари за надграждане на уменията си. Важно е да свикнеш ръцете си с правилния метод още в самото начало. Да не оставаш на грешния твърде дълго, защото така и ще продължиш напред.
За това ви представям официално академията за специалисти на Great Lash Pro, като насочвам вниманието към две основни подразделения:
- тези, които са преминали едно или повече обучения, но искат още и знаят, че могат още.
- начинаещите, желаещи да започнат своята кариера от 0-лата.
Харесвам момичетата, които не ги мързи да преследват целите си, искат повече и дават повече от себе си! Те винаги рано или късно успяват. Ако и ти си този тип момиче, топло и сърдечно те каня да се присъединиш към нас.
Повече инфо можеш да получиш, като пишеш на страницата или се обадиш на служебния телефон.
Следи за всичко на страницата ни във Фейсбук, Инстаграм както и проверявай тук в сайта. Предстоят ни много нови неща!

Моят профил във Фейсбук: Stiliyana Grea

С  любов, Стилияна и GLP!